torsdag 30 december 2010

Sista dagen

Idag är det Ts sista dag innan han går på föräldraledighet. Jag och Skrutt skall plocka upp honom på jobbet vid ett och sen skall vi till hans föräldrar och äta lunch, men innan dess skall jag försöka att hinna till stan och kanske köpa en liten present till honom : ) OM jag hittar någon får ni givetvis se vad han fick senare ikväll.

Ha en bra dag!

måndag 27 december 2010

TÄVLING

Här kommer äntligen tävlingen som jag har nämt tidigare. Tävlingen anordnas i samband med Buzzador och Cliniderm.


Tävlingen går till så att ni skall svar på nedanstående tre frågor, svaren skall skickas till skyttenx2@gmail.com
sen skall ni även kommentera detta inlägg med en kort motivering om varför just ni skall vinna ett utav de fyra presentpaketen som lottas ut.

Frågorna skall mailas till mig bara för att ingen skall kunna se vad någon annan svarat.

Fråga 1
Hur länge stärker Cliniderms klimatblandning hudens fuktbarriär?

Fråga 2
Cliniderm produkter stärker två utav hudens skyddsbarriärer, den ena är fuktbarriären vilken är den andra?

Fråga 3
Vad heter den multifunktionella kompositionen som alla Cliniderms produkter innehåller?

Svaren på frågorna går att hitta på Cliniderms hemsida, klicka här för att komma dit.

Tävlingen avslutas den 23 januari. 

När jag har fått produkterna från Buzzador kommer jag att skriva om dem här så att ni kan följa vad jag tycker om dem

Lycka till!

PS för att bli en Buzzador själv, klicka här

söndag 26 december 2010

Mycket ljud

Leo leker för fullt med en av sina nya julklappar på golvet medans vi andra äter frukost. Han fick ett litet piano av sin farbror och hans tjej så nu har vi det aldrig tyst här hemma längre : )

Leo spelar förfullt på sitt nya piano : )

Efter frukosten skall vi åka en sväng till stan innan vi far vidare till Skrutts mormor för lite mera julmys.

Hoppas att alla får en bra dag idag!

PS Tävlingen kommer upp senare idag.

tisdag 21 december 2010

Snart dags för en tävling

Då jag är en Buzzador här jag nu fått äran att var med i en kampanj med produkter från Cliniderm och kommer att lotta ut fyra set med produketer till er läsare. Tävlingen kommer att läggas upp så snart jag hinner alldra helst innan jul men defenitivt senast i mellandagarna så håll utkik : )


Vill ni läsa om Cliniderms proukter innan tävlingen kommer igång gör ni det här


Och vill ni bli en Buzzador blir ni det här

söndag 19 december 2010

Fjärde advent

firade vi med att göra färdigt alla julkort och se till att de hamnde i postlådan. Vi har även hunnit med årets sista babysim, så nu har Skrutt fått sitt aldra första simmärke. Han är nu mera en säl : )

Efter simmet var vi hos min storebror och firade att han blev ett år äldre, trodde bara att det skulle vara familjen där så jag fick mig en possitiv överraskning när även min kusin och hennes gubbe var där : )

Hade tänkt avsluta kvällen med att titta på Filip och Fredrik men 5 har beslutat sig för att inte fungera ikväll så vi får väl hitta på något annat.

Ha en trevlig kväll!

lördag 18 december 2010

Hela familjen

Tycker verklingen om helgerna när hela familjen är samlad och det är något som jag ser framemot och längtar efter på vardagarna. Då T börjar 6:45 åker han runt 6:15 och då är inte någon annan av oss andra vakna och när vi vaknar känns det som om det saknas något. Skall bli himla mysigt i januari när jag och T kommer att vara hemma tillsammans i ca två veckor innan jag börjar jobba. Men sen är det Ts tur att vakna till en tom säng, då jag kommer att åka hemifrån runt 5:15. Ser inte speciellt mycket fram mot dessa tidiga morgonar, men jag har ju desto mer att se framemot när jag åker hem från jobbet : )

God morgon!

fredag 17 december 2010

Skrutts första julklapp

Idag hälsade vi på hos tant E och farbror J och då fick Skrutt en julklapp av dem. Då Skrutt var så nyfiken öppnade han den givetvis på en gång, med lite hjälp av pappa ; )

Det är något som jag kan ha med mig mina saker i eller så kanske jag kan packa ner mig själv ; )

Prov

Idag har jag suttit i över tre timmar och gjort ett test på nätet för att jag skall få komma in på jobbet. Först skulle man gå i genom åtta eller nio kategorier och svara på några testfrågor och sen trodde jag att man skulle få göra det "riktiga" provet, men icke. Man skulle även läsa igenom ett dokument på 20 sidor innan det var dags för att svara på alla frågorna ( 44 st ). Hade ett fel, men det var slarv så jag är nöjd : ). Så imorgon åker det på lådan till jobbet så att dem kan registrera att jag klarade provet.

Så nu är det bara drogtestet som återstår och det gör jag förhoppningsvis nästa vecka.

torsdag 16 december 2010

Hurra hurra

Idag blir våran älskade Skrutt 7 månader, fattar inte vart tiden har tagit vägen. Det känns som om det var igår vi kom hem från BB och undrade vad det var vi hade med oss hem : ) Det var en liten kille på 52 cm som vägde 3770g och som sal våra hjärtan omedelbart. Önskar att man kan stoppa tiden och njuta lite mer av honom som lite, men men tiden tickar och i dag är han över 70 cm och väger över 8200g.

Älskar dig Skruttis mer än du kan förstå <3

fredag 10 december 2010

Jobb Jobb

Började morgonen med att prata lite med min chef, alla förberedelser får min återkomst börjar bli klara. Jag skall göra ett test eller prov på nätet och skicka in resultatet, detta för att jag skall slippa gå en "utbildning" när jag kommer ner första dagen. Måste även höra vilka undersökningar det är som skall göras, har jag tur är det bara ett drogtest som skall göras och i värsta fall en hel läkarundersökning. Så förutom detta skall jag försöka att hitta den perfekta julklappen till T idag.

God Morgon!

torsdag 9 december 2010

Dags att flytta tillbaka

Nu har Leo sovit tillräckligt med många nätter inne hos oss så det är dags för honom att flytta in i sitt rum igen. Han har sovit inne hos oss på grund av att det har luktat målarfärg i hans rum, det gick inte att stänga dörren dit in utan att det blev under 15 grader, så han fick äran att dela rum med mamma och pappa igen. Nu är målaren klar sedan länge och Leos förkyling är bättre, så nu skall här flyttas säng : )

Hoppas att han kommer att sova gott i natt så att även jag och T kan göra det.

Ha en trevlig kväll!

onsdag 8 december 2010

Check

- Tvätten är vikt och undan lagd, passade även på att tvätta en maskin när jag ändå var i tvättstugan

- Hyllorna är ihop satt och står fint i vårat vardagsrum, T får sätt fast dörrarna (har även plockat bort all kartong som blir över

- Damsugit och tvättat golven på hela övervåningen, samt gjort rent i badrummet

- Läkartid är bokad till den 29 dec, så nu finns det inget som står ivägen för att jag skall kunna börja jobba i januari


Återstår gör klippning samt brödbak, klippningen blir av 17:15 sen får vi se om det blir något bak idag.

Febern är borta igen : )

Nu är Skrutt feberfri igen och nu hoppas jag att den inte kommer tillbaka igen på väldigt länge. Natten har varit ganska lugn, vi har bara bäddat om honom två gånger var. Men å andra sidan sov han från halv åtta i går kväll till halv åtta i morse så jag är super nöjd. Sen började dagen som vanligt med mat och blöjbyte, men då hände det något som gjorde att vi fick ändra i våra rutiner. Leo kissade ner hela sig och hela skötbordet så det fick bli ett morgonbad för hans del, det gick ok varken bättre eller sämre. Han tycker ju inte jätte mycket om att bada, men han skrek inte idag, men han skrattade inte heller.

Ville bara kika in och säga godmorgon innan dagens bestyr börjar här hemma.

På agendan idag står:
- ringa och boka läkartid så att jag kommer in på jobbet i januari
- städa övervåningen
- sätta ihop två Ikea hyllor
- jag skall även klippa mig idag
- ev brödbak om jag´har tillräckligt med mjöl hemma
- vika ner all torr tvätt

Listan kommer inte att göras i ordningen ovanför : )

GOD MORGON!

tisdag 7 december 2010

Leo står upp

Här kommer bilden som jag lovade att visa igår, står och står tänker ni, han mera lutar sig men han har rest på sig alldeles själv och jag är en mycket stolt mamma : )


Bullbak + Santa Claus

Idag har jag och Leo haft en mysig, om än lite gnällig, dag. Leo har fått tillbaka sin feber och tycker inte att det är speciellt mycket som är roligt : (

Vi har dock hunnit med att göra köttbullar på ca 1600 g färs, tog sin lilla tid men det var det värt : ) Vi har även baka kokostoppar igen, tänkte att vi skulle ha dem till jul men vi får väl se om det finns några kvar till dess : ) Jag bara älskar dessa kakor och skulle antagligen kunna äta upp alla på en gång, men då jag förbjudit T att ta för många måste jag ju hålla mig i skinnet ; )

Idag fick Leo sin Santa Claus present, han skulle fått den igår men jag glömde bort det när vi kom hem från klubben...så han fick den idag istället, tror inte att han blev allt för ledsen för det : ). Santa Claus är något som jag alltid har fira hemma hos mina föräldrar och det går ut på att om man har tvättat sina skor så att dem står rena och fina i hallen den 6 dec kommer det att finnas en lite present från Santa Claus i dem när man vaknar. Tycker att det är en mysig tradition och vill gärna fortsätta med den nu när vi har en liten.


Här har Santa Claus lämnat presenten i Leos skor

försöker att få upp presenten ur den ena skon..

och det gick hur bra som helst

å här lekar han med två av sina båtar

måndag 6 december 2010

Nästan på banan igen

Nu är vi nästa friska allihopa igen, det är bara lite snuva och hosta kvar hos våran lilla kille. Men det är inget som märks på honom längre, han är pigg och glad och vill vara med överallt igen. Imorse när jag skulle hämta honom efter att gjort mat till honom stod han upp i sängen : ). Han ställer sig gärna upp, men har inte lärt sig att sätta sig upp sig ännu. Gör inget tycker jag utan det får ta den tid det tar.

Vi har hunnit med att tvätta två maskiner tvätt, tänkte startat en diskamaskin med men det fanns inga tabletter kvar, så det blev även lite handdisk. Leo har hjälpt mig att få ihop två bokhyllor idag och har vi tur hinner vi även med en tredje så att T "bara" behöver sätta på dörrarna och fästa dem i varandra samt i väggen.

Bilder från dagen kommer att komma senare, kameran ligger utom räckhåll och jag orkar inte resa på mig just nu ; )

lördag 4 december 2010

Lite bättre

Idag mår vi alla lite bättre, både min och Leos feber har släppt. Tyvärr har inte hans hosta blivit bättre så idag har vi på börjat en ny kur med "hostmedicin".

Själv har jag fortfarande kvar huvudvärken och halsontet som kom smygandes härom dagen har bara blivit värre : (

Men jag skall inte klaga mer, trots allt detta så har jag det otroligt bra med min lilla familj som finns här för mig. Älskar er innerligt.

Denna dagen börjar med att vi skall åka in till stan och ordna med lite julklappar och kankse beställa våra ringar : )

Om jag orkar kommer det även att bli ett besök till Hillareds julmarknad på eftermiddagen, håller tummarna. Dess värre har jag fått ställa in 50års-festen som vi skulle gått på ikväll : (. Hoppas att ni får det superkul <3

torsdag 2 december 2010

T är hemma

Då jag fick över 38 graders feber igår fick T komma hem tidigare från jobbet och ta hand om Leo som också hade feber.

T är hemma idag med då min feber inte vill ge med sig, har tagit en alvedon och passar på att göra ett inlägg medans jag orkar att röra lite på mig.

Tyvärr har även Leo feber fortfarnade så vi skall ringa upp till barn och höra om vi skall komma dit eller om det bara är att avvkta. Han är även så täpp i både näsa och hals att han har svårt att få luft ibland. Tycker att det är himla otäckt och lider med honom, önskar att det fanns någor man kunde göra.

Vet inte om detta blev helt sammanhängande men men...

Hoppas att ni andra är friska och kan vara ute i det otroligt fina vintervädret

onsdag 1 december 2010

+/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////¨,7

¨+
Å
¨
zxzasrvxlkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv,-+Äִ娴´
¨¨


z1*Ä(YU_ÖGH-ponb

PS Skrutts första inlägg : )

Sjuka

Här hemma är både jag och Skrutt sjuka, så det kommer inte att bli gjort många knopp idag. Vi skall strax krypa ner i källaren så att målaren får vara i fred. Han har desutom fönstrena öppna då dessa skall målas så det är precis iskallt på övervåningen.

Ha en bra dag!