fredag 28 januari 2011

Passa på

Har precis anvävnt detta erbjudande själv, så nu väntar jag bara på leverans

Tack vare let'sdeal  kan man nu köpa en stor (60*40 cm) canvas för 174 kronor inkl. frakt? ordinariepris 435:- Erbjudandet gäller till sista mars men man måste lösa ut sin kupong innan imorgon natt så passa på nu om ni har någon bild som ni vill framkalla på canvas.

Mitt val kommer jag att visa när bilden är levererad : )

tisdag 25 januari 2011

Tävlingen är snart över

Nu är det inte många dagar kvar på tävling om ett presentpaket från Cliniderm. Så passa på och vara med och tävla om de fyra paketen som finns här

söndag 23 januari 2011

Lite bilder från dagen

Dagens outfit

Barnen bus var på besök : )

Vill inte vara med på kort så jag gömmer mig : )

Skrutt ville hjälpa till i köket medans jag och T lagade mat

Maten idag bestod av det här

Kvällen avslutas i soffan med mys <3

Go kväll på er alla

lördag 22 januari 2011

Cliniderm med Buzzador

Som ni alla vet pågår det en tävling här på bloggen ihop med Clinider och Buzzador och här kommer lite av mina egna tankar om produkterna som jag fått lov att testa.

Då jag provat en del olika krämer och rengöringar har jag upptäckt att min hud är känslig för det mesta och blev lite orolig när det sved ordentligt i huden första gången jag använde dessa produkter, men det gick till min förvåning över på bara en timme och nu när jag använt produkterna ett tag känner jag inget alls.

Tycker om att alla flaskor har pump så att man slipper kladda med en spatel. Det gör även att man inte får ut mer än man precis behöver och flaskorna räcker längre. Tycker att man känner sig ren och fräsch hela dagen och man känner att huden är skydda mot yttre påfrestningar (kan ej  stava) dock kan jag ibland känna att hudkrämen känns kladdig lite väl länge, men det är inget som stör speciellt mycket. Tycker att det är en av de bästa hudvårdsprodukter jag testa och det till ett rimligt pris.

Vill du vara med och tävla klickar du här



Om cliniderm
Cliniderm är en ny generation hudvårdsprodukter - särskilt utvecklade för kvinnor i nordens unika behov. Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden.
Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga
krav – både yrkesmässigt och privat.

De avancerade produkterna är ett resultat av många års vetenskaplig forskning kring hudvård. De innehåller alla den multifunktionella kompositionen
Skin Protection System™ som stärker och bevarar hudbarriären och som därigenom motverkar hudens ålderstecken.

Cliniderm är ett kompakt och optimerat sortiment. Med få och effektiva produkter underlättar det att enkelt skräddarsy sin egen hudvård anpassat för det nordiska klimatet.

Varje produkt har anpassats för att fylla en specifik funktion. Dagkrämen skyddar effektivt huden mot yttre påfrestningar medan nattkrämen stärker och återuppbygger den inför nästa dag.

Kombinationen av individuellt anpassade produkter är ett komplett hudvårdssystem som ger optimalt skydd för de nordiska förhållandena, samtidigt som de kan hindra hudens ålderstecken. Läs mer här

Vad är Buzzador?
Som Buzzador får man var med och prova nya produkter som skall ut på marknaden. Man skall testa produkten själv samt prata om den med sina vänner och låta dem prova på själva och sen samla in allas åsikter och svara på en lite enkät. Buzzador blir du här

Min mat de senaste dagarna

kommer här.

Då jag varit dålig på att skriva vad jag ätit de senaste dagarna kommer detta inlägget bara att handla om mat.

I onsdags blev det korvstroganov ( och en massa popcorn på kvällen)

Torsdagens mat bestod av kotlett med koktpotatis och brunsås, samt en sallad med fetaost och bacon och till det hade vi vitlöksbröd

Fredagsens lunch var resterna av salladen och på kvällen gjorde T hemmagjord pizza med köttfärs. Mycket gott allt ihop.

Och idag har jag ätit ytterligare en bit pizza och sen blir det lite köpt kinamat samt chokladmousse : )

fredag 21 januari 2011

Fredagsmys

Nu har Skrutt fått mat och somnat i min famn igen, det finns inget mysigare i mina ögon. Nu när gullepojken är nattad blir det mys med min goding och vi börjar med lite hemmagjord pizza till lite tv på datorn i form av mästerkockarna som gick tidigare i vecka i väntan på at lets dance skall börja.

Vet att jag varit dålig med mat uppdateringarna så imorgon kommer en kort uppdatering om vad vi lagat i veckan : )

Mys ordentligt, det skall vi göra nu <3

torsdag 20 januari 2011

Smakprover

Skrutt har fått mat och somnade i min famn för en lite kort stund sen. T har varit och lagt honom i hans säng så nu skall vi krypa upp i soffan och mysa lite. Vi skall nämligen smaka på lite olika fyllningar som vi vill ha i våran tårta på bröllopet. Hoppas att vi tycker lika så kan vi bocka av det med, annars blir nog diskusionerna vilda här ; ) (Tror vi löser det, annars kanske vi inte passar så bra ihop) : )

onsdag 19 januari 2011

tisdag 18 januari 2011

Catering

Idag har vi lyckats pricka av ytterligare en stor punkt på bröllops-to do-list, nämligen mat frågan. Vi har varit och pratat med en catering firma om vad vi tänkte så nu skall vi invänta att anmälan går ut så att dem kan få antalet gäster innan vi får den slutgiltiga siffran på vad det går på. Vi har bett dem räkna på mat plus serveringspersonal så att allt sådant är ordnat och vi slipper att tänka på det under själva bröllopet : )

När vi ändå pratar lite mat, kommer här mina matintag under dagen:
 -Kåldolmar med extra mycket kål (Vi har ris i våra dolmar så jag har inte ätit något annat till)
 -Ägg och räkmackor blev det ikväll

Imorgon hoppas jag att T har energi att laga pannkakor till mig, har varit sugen på det i flera dagar : )

Nu sängen, sov gott

Matte

Granntjejen gick precis, hon ringde tidigare i kväll och undrade om jag ville hjälpa henne med lite matte. God granne som man är så sa jag givetvis jag, men det var med lite nervositet som jag väntade på henne. Tvivlade inte på att jag kunde det hon ville ha hjälp med, men var lite orolig att inte kunna plocka fram kunskaperna och lyckas förklara så att hon förstår.

Hon kom i alla fall över och vi har suttit i lite drygt en timme och räknat procent, tror att hon förstod allt men har lovat att hon kan ringa imorgon när jag är på jobbet och fråga om det är något hon undrar. Så nu håller vi tummarna för att hon förstod allt och att hennes prov går bra imorgon.

Det var lite kul att räkna dessa tal igen då det är några år sen man satt med böckerna, älskar matte och siffror så jag hoppas att hon vill komma tillbaka igen om hon har problem : )

måndag 17 januari 2011

Goda nyheter

Har precis kommit hem och är trött så detta blir ett kort inlägg : )

Har fått goda nyheter om en väns lilla kille som föddes i förra veckan med ett hjärtfel, alla operationer är nu klara och allt har gott hur bra som helst så nu återstår det bara för den lilla krabaten att återhämta sig. Tänker mycket på dem och skall bli kul att träffas snart <3

Dagens mat var resterna av kinamaten vi köpte i förra veckan, inte alls roligt och nu skall jag äta några vitlöksmackor : )

söndag 16 januari 2011

Maten idag

Idag har vi ätit soppa som var gjord på soltorkade tomater och basilika och i det hade vi lite räkor. Till det hade vi vitlöksbröd, mycket gott allt sammans.

Sen blev det resterna av laxen vi gjorde i fredags, den var god men inte lika god som då. Sen har jag ätit ytterligare fyra vitlöksbröd, tror att jag har fått dille på just vitlöksbröd : )

Lekstunden är slut

Idag har vi haft besök av ett par vänner som har två barn (5år och 17 mån) så det har varit full rulle här. Mycket trevligt. Då Leo inte är så van vid andra barn tyckte han att det var både roligt och skrämmande på samma gång. När det kom ett okänt skrik från någon av dem andra blev han rädd och började att skrika men annars tycker jag att det fungerat bra : ) Hoppas att vi kan göra om detta inom en inte allt för avlägsen framtid :)

Nu sover skrutt som en stock så jag skall passa på att ta mig ett bad då jag har mått fruktansvärt illa idag, längtar till augusti och att det lilla trollet skall komma ut : )

lördag 15 januari 2011

Gbg tur och retur

Vi behöver en bil till nu när jag har börjat jobba så att T slipper vara hemma hel dagarna och kan göra lite utflykter med Leo. Så idag blev det en lite tripp till Göteborg och min bror och hans tjej för att hämta hem deras bil. Vi tog en kort fika hos dem och jag tiggde tíll mig en macka då jag behöver äta jämt för att inte må så illa. Sen bar det av att hälsa på Claes och Lotta som fått en lite kille i veckan, vi hade med en söt body i blått med en massa nappar och flaskor på. Tror att presenten var uppskattad : ) Hoppas att vi kan ses snart igen.

På vägen hem bestämde vi oss för att hälsa på några vänner strax utanför Bollebygd, men det var nära att vi inte kom fram då jag körde fast i snön två gånger. Inte alls roligt och jag känner mig så hjälplös när jag inte kan göra något, som tur var fanns ju T inte så långt bort (i bilen framför) så han hjälpte mig loss. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du löser alla min problem stora som små.

Nu är vi hemma och vi är alla mätta och belåtna efter var sin kebabrulle (Skrutt fick gröt) inte det nyttigaste med idag var det gott. Har så ont i magen idag så jag kommer nog spendera resten av kvällen i soffan och hoppas på att det går över.

Är det fångarna på fortet ikväll så kommer jag att titta på det, vet att det inte är något bra program men jag tycker att det är kul. Mycket för att när det gick förra gången satt vi hela familjen och tittade på det, så det får mig att tänka på min älskade far <3

Hur skall ni spendera kvällen?

fredag 14 januari 2011

Fullt upp

Idag har det varit fullt upp på jobbet, men inte så mycket för att jag har fått mer att göra utan för att dagen varit fylld med datorproblem. Har fått flytta runt bland flera datorer för att få tillgång till alla program, då jag inte haft tillgång till alla från en dator. Har även fått ett uppdrag som skall vara klart på två veckor inte världens roligaste men ändå något som jag kommer att kunnan fördriva lite tid mer : ) Jag skall identifiera behovet av omklädningsskåp under kommande revisoner, som sagt inte det roligaste men jag får prata med massa nya människor och det ser jag framemot.

Nu har vi firat in helgen med lax i foliepaket, koktpotatis, citron och gräddfilsdipp. Tack igen älsklingen för det underbara maten.

Nu fortsätter kvällen här med Let´s dance och sen blir det sängen för mig

Trevlig helg på er alla!

torsdag 13 januari 2011

Första dagen

Nu har jag klarat av en dag på jobbet, det mesta var sig likt men det var några saker som jag inte tyckte riktigt om. För det första har jag inte fått någon egen arbetsplats än och måste låna andras, känns inte kul och det innebär att jag inte har någonstans att förvara mina saker utan jag kommer att få bära med mig allt : (

Sen trodde jag att jag skulle få reda på lite mer om vad jag skall göra, men icke har bara ett projekt och där skall lägga 40 % så imorgon kommer jag att traska till chefen och hör om var jag skall sitta men framför allt vad jag skall jobba med, har ingen lust att bara sitta av tiden..

Idag har det blivit två lagade mål, ett på jobbet som bestod av resterna från kinamaten vi köpte här om dagen och sen hade T gjort benfrikottlet med klyftpotatis tills jag kom hem. Ganska lite det jag åt i går med det gör inget då jag tycker att det är super, så jag kommer att ta med mig resterna av det till jobbet imorgon :)

När jag kom hem åt vi och sen badade vi med Skrutt och myste med honom tills han somnade i min famn, det är detta jag kallar kvalitetstid <3

onsdag 12 januari 2011

Mat mat mat

Detta blir ett inlägg om bara mat : )

Igår blev det strimlad biff med bambuskott och champinjoner mycket gott, men tyvärr var det inte hemlagat. Däremot har vi lyckats laga mat här hemma idag och då blev det tonfisksallade med ägg, sallad, tomat, gurka och paprika och till detta gjorde T otroligt goda vitlöksbröd.

Nu skall jag strax ställa mig i köket och laga till en köttbit med pommes och grönsallad.

Vad har ni hittat på för mat idag, tar tacksamt emot förslag på vad man kan äta då min egna fantasi inte är så stor när det gäller matlagning.

tisdag 11 januari 2011

Mjölk

Skrutt har ju inte ätit några produkter som innehåller mjölk, men nu har vi börjat att ge honom lite varje dag för att se om han reagerar.Vi började med en matsked i fyra dagar och sen två matskedar i fyra dagar och nu är vi uppe i fyra maskedar om dagen och han har inte reagerat det minsta, vilket vi tycker är jätte skönt. Däremot har hans mage satt fart och han har börjat att göra nummer två av sig själv flera gånger om dagen vilket vi också tycker är underbart då det var flera månader sen han lyckades med det.

Så jag tror att den bedömningen som gjordes när han var yngre än tre månader var felaktig och att hans skrik berode på att han hade kolik och han skrek ju även när vi slutade med mjölk. Så nu håller vi tummarna för att detta går bra hela vägen och att vi kan sluta köpa speciallkost till honom, vill ju gärna att han skall få smaka på det vi äter och det vi får när vi är borta men det går inte idagsläget. Igår gjorde vi ett litet undantag och lät honom smaka på lite chokladboll när vi fikade på stan och han tycker att det är så roligt med nya smaker : )

måndag 10 januari 2011

Illamående

Illamåendet är värre än förra gången och vägrar att ge med sig. Sitter här i soffan och försöker att låta bli att springa på toaletten, men vi får se hur det blir med det : (

Idag har vi spenderat mycket tid på stan med att inhandla lite saker till lilla Lasse som snart tittar ut, saker till bröllopet och en väska till mig som jag kan ha när jag börjar att jobba : ) Det blev så att vi intog mat ute idag med och denna gång blev det en round steak på Jensen Buffhus, mycket gott : ) Nu hoppas jag att det är slut på att äta ute och börja laga mat hemma, men då vi har mycket att göra de närmsta dagarna så får vi se hur det går med det : )

Tog en sväng förbi klubben innan det bar av hemåt och sköt lite, tänkte försöka att komma igång med den träningen i alla fall. Det gick inte bra men inte dåligt heller så skjuter jag lite oftare tror jag nog att jag kan börja att prestera igen., men vi får se hur det blir med orken fram över.

Nu tar vi kväll här så jag önskar er en god kväll.

PS glöm ej att kolla in min tävling här

Snart är det dags igen

På torsdag ringer min klocka 04:45 och då skall jag gå upp och åka till  jobbet för första gången på nio månader. Det är med blandade känslor som jag ser denna dag närma sig. Självklart skall det kul att träffa alla kamrater igen och att få göra något annat än att ta handom Skrutt, men samtidigt känns det kosnstigt att vara borta från honom nästan hela hans vakna tid. Kommer att få leka och busa med honom i cirka två timmar om dagen och det känns inte alls roligt, men samtidigt unar jag T att få var med honom och få se han göra framsteg varje dag. Så jag längtar till jobbet samtidigt som jag inte alls vill vara hemifrån, men det hela känns lite lättare då jag vet att jag bara kommer att jobba i ca 6 månader innan jag kommer att gå hem igen : )

Japp det är dags för ett litet syskon till Skrutt och det ibörjan av augusti : )

söndag 9 januari 2011

Trött utan fisk

Idag är hela familjen trött, detta på grund av att grannarna var här igår och vi spelade spel till kl två. Men det var roligt så jag tycker inte synd om oss på något vis : ) Däremot var det lite jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde vid sju. Då var det nämligen dags att göra sig redo för en omgång med bågskytte allsvenska. Tyckte att vi alla sköte oss bra över lag även om det märktes att många av oss inte tränar regelbundet : )

När allsvenskan var slut var vi så trötta så vi bestämde oss för att äta ute med Rickard (som var med och sköt) samt grannarna som var och tittade på. Vi åkte till ett ställer där det serverades lite blandad mat, så för min del plev det planka med entrecôt, rostade grönsaker, kantarellsås och grönpepparsås. T åt en panpizza och vi var båda nöjd även om det inte blev någon fisk : )

Nu har vi varit hemma en stund och jag och Skrutt har plaskat och lekt i badkaret och nu sitter vi alla i soffan och myser. Och detta är ungefär hur vi kommer att spendera resten av kvällen.

PS Igår fick vi oxstek, potatis, grönsaker och gräddsås hos Ts föräldrar *mums*

lördag 8 januari 2011

Mat borta idag med

Idag skall vi till Ts föräldrar på middag, hans bror med familj kommer också. Vad vi får har jag ingen anning om men jag är glad att jag slipper laga något : ) I morgon däremot blir det nog mat hemma och jag tror att det blir någon typ av fisk då : )

Lång dag

Dagen igår började som sagt med en hudanalys vilken jag tyckte var så där. Hon sa mest att man inte skall köpa produkter utan att ha pratat med en utbildad hudvårdskonsult och att hon rekomenderade sina produkter till min hud. Detta för att man skall få rätt produkter, men produkterna hon rekomenderade var för blandad hud så jag antar att hon lika gärna kunde ha sagt det. Hade det inte ingått produkter i priset av behandlingen eller hade jag inte haft något presentkort skulle jag aldrig ha köpt produkterna. En liten kräm kostade 455 kr, tycker att det är rena rånet, men det kanske är vad jag behöver?

Så nu har jag två olika märken att prova och jag kommer att jämnföra dem här på bloggen. Har även fått mina produkter från Cliniderm nu så snart kommer det upp lite mer info om dem.

Efter behandlingen åkte vi och tvättade bilen och sen bar det av till klubben där vi skulle ha hand om en grupp med killar som ville prova på. Efter klubben åkte vi hem till Stefan och Kicki, där fick jag se hur min brudklänning såg ut efter ändringarna som skulle göras och det är helt fantastisk : )

Stannade till halv elva hos dem så maten igår stod dem för och det var otroligt gott. Det blev gulashsoppa med vitlöksbröd och kocktailtomater och till efterrätt fick vi hemgjord glass med hallon, smaskens

fredag 7 januari 2011

Dagen har börjat

Här hemma har vi varit igång en stund och snart åker vi till stan, där skall jag unna mig denna behandling

Hudanalys med miniansiktsbehandling
Rengöring, peeling, grundlig hudanalys och mask

Då får jag även välja produkter för samma summa som behandlingen kostar, har alltid undrat vilka färger jag passar i. Brukar mest använda jordnära färger och det skall bli kul och se om det stämmer och om det finns någon annan färg jag passar i. Har ni gjort någon hudanalys och blev ni nöjda med resultatet?

Ha en bra fredag!

torsdag 6 januari 2011

Besök hos bror

Idag har vi varit på besök hos min tvillingbror och hans tjej. Dem bjöd på mat så idag blev det indisk kycklinggryta med ris, detta tyckte även min kräsna mage var mycket gott så jag tog två gånger till min brors stora förtjusning : )

Efter maten slank även två koppar te och lite kladdkaka ner, inte dum det heller. Sen spelade vi spel, det belv sequence (vet ej hur det stavas) och ett frågespel som jag inte kommer ihåg vad det heter. Eftermiddagen och kvällen var mycket lyckad och vi kom hem för bara en liten stund sen.

Nu väntar sängen då det blir en lång dag även imorgon, mer om det imorgon : )

God natt!

onsdag 5 januari 2011

Bio med Godingen

Idag kom T och jag iväg på bio för första gången på nästan ett år. Skrutt lämnade vi till några vänner längre ner på gatan och sen bar det av till stan. Filmen vi såg var The Town och var en action/thriller med en liten kärlekshistoria. Vi tyckte filmen var bra på det stora hela men som i alla filmer hittar man alltid någon lös tråd som man skulle vilja veta lite mer om. Tycker även att filmen var tragisk och att den känslan sitter i sig, så jag skall försöka att se något roligt nu innan jag går och lägger mig.

Sov gott alla!

Dagens mat

Idag blev det hemagjorda köttbullar, kokt potatis och brunsås till lunch. Då jag och T skulle på bio slank det även ner en cheeseburgare vilket jag inte är helt stolt över med snacket till bio bestod av det på bilden nedan så jag känner att det kanske kan ta ut varandra lite : )


Nu när vi kommit hem blir det en smörgås och lite varm oboy.

tisdag 4 januari 2011

En tur på stan

Idag har vi varit på stan en stund och första anhalten var Ciluette för att se om jag kunde ändra ett presentkort som jag fått där på en specifik behandling, det var inga problem alls. Sen gick vi till Servera och beställde tallrikar till våran serie och dem kommer om några veckor.

Efter det var jag vrålhungrig så vi styrde våra steg mot Jensen buffhus och där åt jag en lunch beståendes av grillat kycklingbröst med råstekt posatis och lite sås. T åt hackebiff med samma tillbehör som jag. Vi var båda nöjda när vi gick därifrån och ännu nöjdare när vi var klara på nästa anhalt som var guldsmedjan. Där provade vi ringarna som vi beställt till bröllopet och dem kommer att bli toppen : )

Efter det var blev det ett kort stopp hos catreingfirman (som hade stängt) och ett besök hos konditorn, så nu skall vi bestämma oss för vad vi vill ha och sen boka in en provsmakning (har alltid velat göra detta och nu skall jag äntligen få göra det ; ) )
Hur våran tårta kommer att se ut får ni se efter bröllopet, hur har eran sett ut eller hur vill ni att den skall se ut?

Nu skall jag avnjuta min smörgåsar med onsalakorv och brie som min älskling gjort till mig.

Hoppas att ni får en bra kväll.

PS Glöm inte att vara med och tävla här

måndag 3 januari 2011

Lite av varje

Dagen började med ett besök hos tandläkaren som tog mindre än tio minuter då själva tandläkaren är sjukskriven. Så jag fick träffa en tandsköterska som skulle göra rent mina tänder från tandsten men det fanns ingen så hon polerade bara...känns som om hela besöket var onödigt : )

Sen fortsatte dagen med ett evigt letande efter gångjärn till garderobsdörrarna men dem är fortfarande spårlöst försvunna. Blir inte klok på vart vi kan ha lagt dem men men dem dyker väl om när man minst anar det : )

Vi har även hunnit med ett besök hos Claes och Lotta, så idag har dem lagt färdigt golvet och satt upp alla taklister. Får se om vi åker dit imorgon eller på onsdag och hjälper dem med det sista.

Och nu till dagens lunch, idag blev det hemlagat potatismos, fiskpinnar, majs, ärtor och remuladsås. Håll till godo med denna lilla bild

söndag 2 januari 2011

1 och 2 januari 2011

Första januari
Spenderade vi hemma hos Claes och Lotta. Vi fick lite fika när vi kom dit och sen var det fullfart på grabbarna med att lägga golv och då passade Lotta och jag på att scrappa lite : ) Skrutt var givetvis med han också och hade fullt upp med att försöka knykla ihop mina papper : ).

Sen blev det lunch och då gjorde fina Lotta Lövbiffsrulla med mozzarella inuti och serverade detta med ris. Efter maten spelade vi lite kort innan killarna fortsatte med golvet.

När grabbarna var färdiga (materialet tog slut) satt vi oss alla och bara pratade tills vi alla kände oss sömniga så då bara det av hem. Väl hemma lagade jag tonfisk och ägg till mig, T tog några mackor med skinka på istället.

Andra januari
Började för min del med sovmorgon och det var väldigt skönt, sen har vi hunnit röja ut julen idag och det känns väldigt skönt. Har massor av saker som jag vill få gjort här hemma innan jag börjar att jobba, så det har varit full fart och massor av diskussioner idag. Mitt dressingroom har planerats och vi bestämde att det skall få flytta ner en våning så vi har röjt lite i det tänkta rummet och kommer att fortsätta imorgon.

Maten idag har bestått av nötstek med ris och nu håller T på att göra pannkakor : )

2011s löften

Har avlagt några nyårslöften i år och det kommer att avspegla sig lite här på bloggen.

Löfte 1
är att sluta äta godis. Brukar göra det vartannat år, men det var några år sen sist.

Löfte 2
försöka skriva minst ett inlägg på bloggen varje dag

Löfte 3
äta fisk mellan 2-3 gånger i vecka och för att hålla koll på detta kommer jag att använda bloggen som en matdagbok. Hoppas att ni inte har något emot det : )

lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

 Och god fortsättning vill jag passsa på att önska till er alla. Hoppas att ni hade ett underbart nyår och att ni, precis som jag, känner er laddade för 2011.

Kommer snart att tala om en liten överaskning för er, men innan dess kan ni börja det nya året med att vara med och tävla här