onsdag 9 februari 2011

Jobblunch

Då jag varit borta från jobbet i nästan två veckor fick jag mig en överraskning när jag kom dit idag. Vi skulle ha lunchmöte med min sektion och det innebär oftast jättegod mat. Å idag var det inget undantag, vi fick lax på en liten bädd av tunna potatisskivor, grönsaker och potatismos med lite grönt i. Det var kanon gott och nu slipper jag laga lunch tills imorgon då dagens låda står kvar på jobbet : )

tisdag 8 februari 2011

De små sakerna

Igår åkte T och Skrutt och handlade och kom hem med en fin bukett tulpaner och på kvällen lagade T mat åt mig, allt för att jag skall få vila så mycket som möjlig. Tänk vad dessa små saker betyder mycket för en, hellre tusen småsaker än några dyra presenter på dem obligatoriska högtiderna. Man känner sig så omtyckt när någon bara visar att dem bryr sig med en gest eller handling, glädje kostar inget vilket verkar vara lätt att glöma bort idag.

T jag älskar dig, Skrutt och vårat lilla troll <3

måndag 7 februari 2011

Tillbaka

Nu har sjukdomen lämnat vårat hem för denna gång. Det har varit tufft för oss alla, men speciellt för T som har fått ta handom oss andra två då han klarat sig. Själv är jag sjukskriven tills imorgon då läkaren tyckte att jag behövde vila upp mig pga graviditeten.

Men som sagt  nu när vi mår hyfsat tänkte jag försöka skriva lite varje dag igen : )

Hoppas att ni inte försvunnit.

Kram
Skytten L

torsdag 3 februari 2011

Vinnarna

i tävlingen om ett presentpaket från Cliniderm presenteras nedan




Var vänliga och skicka eran adress till min mail (skyttenx2@gmail.com) så skall jag se till att ni får eran vinst : )

och svaren på frågorna kommer här :

Fråga 1: 24 timmar
Fråga 2: penetrations barriären
Fråga 3: Skin Protection System™

Tack till alla som var med och tävlade

Kram
Skytten L

tisdag 1 februari 2011

Tävling avslutad

Tävlingen är avslutad och jag ligger hemma med magsjuka, så vinnarna kommer att presenteras när jag är frisk igen. Hoppas att ni har tålamod med det.

Kram