söndag 29 maj 2011

Morsdag plus 65 år kalas

Idag är det morsdag och det har firats överallt, här hemma blev jag överraskade med fin blomma som skall hänga på vår altan samt två fina hjärtan som jag skall ha i sovrummet. Själv har jag firat min mamma genom att göra ett fint kort, köpt en present som jag skall skicka på posten. Sen har jag självklart ringt och pratat med världens bästa mamma <3

Gjorde även ett kort som T kunde ge till sin mamma.

T's pappa fyller 65 år idag , HIPP HIPP HURRA, och det firade familj och vänner genom att äta lunch på stan. Även han fick ett hemmagjort kort. Tyvärr ramlade Skrutt och slog sig rejält i munnen precis innan vi skulle åka. Det var otäckt mycket blod men han verkar inte ha ont längre så det är nog ingen fara.

Så denna dag har varit händelserik på alla sätt och all min enerig är slut så nu skall jag strax krypa i säng.

PS. Bilder kommer sen, dock inte på blodiga Skrutt

Nu är jag tillbaka...

...för stunden. Det har varit en vecka med mycket nytt och ett tufft schema. Det har bara varit roliga saker, men vad vill jag inte avslöja än. Tyvärr kommer kommande veckor också att vara full späckade med aktiviteter så jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga. Skall dock försöka att lägga upp lite bilder från dagarna som gått.

måndag 23 maj 2011

BUSUNGE!

Denna härliga bild skickade T till mig lite tidigare idag, kände bara att jag var tvungen att dela med mig av den då den verkligen visar hur våran lilla kille är.  På bilden har han rivit ut alla våra lådor med återvinning.
BUSUNGE : )

Buzzadorkampanj

I förra veckan fick jag hem ett paket med massor av dessa mellanmål till Skrutt och hans vänner. Anledningen till att jag fick hem dem är för att jag är en buzzador, vilket innebär att jag får erbjudanden att test nya produkter och tjänster på marknaden och sen skriver man en liten rapport om detta. Vill ni veta mer kan ni läsa om det här!


Släktträff

I lördags var det släktträff i Borås och nästa hela släkten samlades för att grilla, leka och bara prata strunt. Många tycker att släkten är värst, men jag tycker att släkten är bäst. Finns inget bättre än att träffa människor som uppskattar dig som du är och som alltid ställer upp för en.

Hade tänkt lägga in en bild på släkten men då det strular får ni hålla till godo med denna bild på Skrutt tills jag kommer hem och kan ordna med bilderna från träffen i lördags.


torsdag 19 maj 2011

Besiktningar

Idag har vi var med Skrutt på ettårs-kontroll. Han är 78 cm lång och väger nästan 10,2 kg och allt ser bra ut. De tyckte att han var jätteduktig som slutat krypa och bara går och går : )

Efter Skrutts kontroll var det dags att besiktiga den ena bilen, tyvärr fick den inte samma beröm som Skrutt utan vi måste tillbaka med den när vi lagat en trasig spindelled. Men jag är glad ändå tänk om det varit tvärt om....

onsdag 18 maj 2011

Bobbycar

Skrutt fick pengar till en bobbycar av morbror C och tant A i födelsedagspresent, men då vi valde en dyrare variant är den även från mig och T. Jag beställde den på nätet i måndags och nu har den hittat hem : )








Efter att han hjälpt pappa att sätta ihop den blev det ett provåk och den fick godkänt : ) Dock tycker han att det är roligast när vi puttar honom på den. Han sätter sig på den och väntar på att vi skall sätta fart på honom : )

Tack snälla morbror och tant!

Kurs vs djurpark

Idag har jag varit på kurs nästan hela dagen och då passade T och Skrutt på att besöka djurparken. Kursen var både bra och rolig men jag hade ändå velat vara med mina grabbar på Zoo : )


måndag 16 maj 2011

Skrutt 1 år!

Idag fyller Skrutt 1 år och här kommer hans dag i bilder.






Pratar med mamma på högtalartelefon : )


Mammabus

Pappabus

Grannarna kom förbi och sa grattis

Tant Eli..



... och farbror Janne tittade också förbi

Familjen är samlad för kvällsmys

Nu sover jag gott i min säng





Skrutt sover nu, så nu är det dags för mig och T att vila lite med efter två dagar med kalas.

Grattis Skrutt

Idag vid denna tid för ett år sen föddes du, våran lilla Skrutt fick äntligen ett ansikte 05:38. Å vilken liten kille det var jag fick i famnen, 3770 g vägde du och 52 cm lång mäte du.



Äntligen hade du kommit till världen <3

söndag 15 maj 2011

På väg!

Vid denna tiden för ett år sedan, satt vi i bilen och var på väg till förlossningen, vattnet gick 19:40 och då packade vi ihop det vi sysslade med. T hade precis hunnit skruva i sista skruven i våran nya altan och vi skulle börja med maten. Maten struntade vi i och i stället klädde vi på oss borstade tänderna och titta så att allt var med. Sen bar det av till Borås där vi fick kontrollera hjärtljud och se hur värkarna kom och gick. De vill först inte undersöka mig då det var fem minuter mellan värkarna utan funderade på att skicka hem oss. Men till slut gjorde dem en undersökning och jag var öppen fyra centimeter och kl 23 bestämde dem att vi skulle få ett rum och tur var det för det dröjde inte länge innan Skrutt tittade ut.

Älskar dig Skrutten min <3

Kalas

Idag har familj och gudföräldrar varit här och firat att våran lilla kille blir stor. Det har varit en dag med full fart och många presenter, bullar och tårta. Här kommer lite bilder.








Skrutt fick även en bobbycar, men den skall inhandlas innan den kan visas på bild : )

Skrutt tackar för alla fina presenter och leker med dem förfullt, favoriten verkar vara damsugaren. Den bär han med sig överallt : )

Det Skrutt inte vet om är att han imorgon kommer att få fler presenter då det är imorgon han fyller år :)