onsdag 29 februari 2012

Svårt att fokusera

Brandlarmet har gått men vi har fått besked om att vi kan sitta kvar och jobba, men det är inte lätt att fokusera på något i detta oljud. Jag som redan hade svårt att koncentrera mig på grund av det fina vädret som lockar på en.

Då är man på plats på kontoret

Morgonstund har guld.....

Idag står det samåkning på schemat och då samlas vi 5:15. Det är tur att jag kan blunda lite på vägen ner. God morgon

tisdag 28 februari 2012

Äntligen

Är jag hemma

Mat och bio

I söndags när T och jag var i Gbg passade vi på att äta på Texas Longhorn Steakhouse och se En gång i Phuket. Maten var fantastisk och jag kan verkligen rekommendera den restaurangen. Vet inte när jag skrattat så mycket till en film som jag gjorde i söndag. Filmen får helt klart tummen upp av mig.

söndag 26 februari 2012

På väg till restaurang och bio

Hotellfrukost

Det ända som saknades var färsk frukt.

Ett år

Vad fort det har gått, det första året som gifta är nu till ända. Men vilket år det varit, jag hoppas att kommande år kommer vara lika händelserik och underbara som detta första.

lördag 25 februari 2012

Bryggeriet

Var restaurangen som vi valde att äta på ikväll. Det blev sirloinstek med rostade rotfrukter och kantarellsås till mig. T valde klyftpotatis och grönpepparsås till sin köttbit. Köttet var mycket saftig och tillbehören var rikligt tilltagna, ingen av oss orkade äta upp.

Pyrets första skor

Äntligen skall Pyret få alldeles egna skor.

En tur på stan

Vi är i Göteborg för att fria vår ett-års bröllopsdag. Nu är det dags för en promenad och lite shopping.

Hotell i Gbg

fredag 24 februari 2012

Snart är det klart


Grytan står på spisen och riset skall kokas, sen är det klart för lunch. Dock återstår det lite innan allt är klart för kvällen, men dagen är ung ; )

Hipp hipp hurra


Grattis på din dag min älskade make!

torsdag 23 februari 2012

Förberedelser

Här är det full fart med bak och matlagning. T fyller år imorgon och det kommer besök både till lunch och till kvällen. Vad det blir får vi se när det är klart men det finns en plan :-)

måndag 20 februari 2012

Ensam hemma

Sitter i bilen på väg hem till ett tomt hus. T med barn är på klubben så att jag kan ordna lite inför hans födelsedag nu på fredag. Samåker idag så planeringen börjar nu :)

Irriterad


Jag skaffade mig en bra mobil för att jag ville kunna blogga när jag är på språng samt för att det skulle vara lätt att skriva ett inlägg när tiden inte riktigt räcker till. Tyvärr så får jag det inte att fungera, använder mig av appen blogger för android telefoner och det har fungerat av och till men nu kan jag inte blogga med bilder. Jag har provat det mesta men jag lyckas inte få det att fungera. Någon som har några tips på vad jag skall göra för att få med bilder i mina inlägg. Tycker inte om att göra inlägg som inte har några bilder och då blir det inte av att jag bloggar lika mycket som jag skulle vilja....

Smink och Bygg


Sminket åkte aldrig på häromdan men idag så fanns orken där.

Helgen har spenderats hemma hos min mamma där jag har lekt snickare : ). Hon har ett rum på övervåningen som är oinrett och helgens arbete vara att spakla väggarna samt att sätta upp paneltak. Under bra hanledning från min man så gjorde jag det mesta, spaklade, använde spikpistol, städade och var hantlangare när det behövdes. Det enda jag inte gjorde var att använda sågen då jag tycker att den är lite läskig. Vi fick även hjälp av min bror och det känns skönt att vi alla kunde samarbeta så bra ihop : )
PS. Bilder kommer för er som inte tror på mig ; )

fredag 17 februari 2012

Fin morgon


Vädret idag är helt underbart, solen lyser och det är nästan nollgradigt. När jag satt i bilen för en stund sedan så blev jag på så bra humör när solen värmde i ansiktet. Känslan av att våren är på väg är helt underbar blir glad av bara tanken på vår.

torsdag 16 februari 2012

Brödbak, kurragömma och mys




Efter jobbet blev det full fart här hemma. Medan T åkte iväg för att ordna med lite trasiga lampor på bilen (har varit enögd alldeles för länge) satt jag och barnen igång ett brödbak, dvs jag och Skrutt bakade och Pyret tittade på, tyvärr var han inte på sitt bästa humör utan kinkade mest. För att få pyret på bättre humör tyckte jag att vi kunde leka kurragömma, Skrutt sprang och gömde sig och jag och Pyret letade efter honom. Han är lärt sig att stå kvar tills man hittar honom till skillnad från innan då han bara gömde sig och sprang fram så fort man närmade sig. Han tyckte i och för sig att det var minst lika kul och skrattade så han grät. Pyret blev inte på bättre humör av lekande så vi försökte mysa en stund istället men inte heller det fungerade. Tror att han håller på att få tänder...

Hoppas att de har rätt

Om att det skall bli nollgradigt även idag. Känns inte så just nu...då det är -13 nu.

Ett trött god morgon


Nu har jag klarat av morgonbestyren och skall åka till jobbet. Sminket kommer på när jag väl är framme om jag orkar sminka mig vill säga ; )

onsdag 15 februari 2012

Nybäddat och dekoration





Idag har Skrutt få måla på en låda som jag skall ha scrapbooking saker i. Han målade massor men påpekade att han målat en måne. Det är den lätt röda fläcken närmast hjärtat : ) När det var dags att natta Pyret så berättade T att hans säng var sänkt så även han börjar att bli stor. Tänk att hjärtat kan slå så för två små barn, älskar dem så otroligt mycket.

Scrapbooking


Igår innan det var dags för myset med älsklingen satt jag och scrappade ett kort, hur det blev visar jag när det nått mottagaren : )

tisdag 14 februari 2012

Blommor och hjärtan






Väntade på mig när jag kom hem efter jobbet. Min älskling vet vad jag tycker om : )


Detta var vad som fanns i paketet till T, massor av god kola.

Nu skall vi mysa resten av kvällen.

Alla hjärtans dag!



Jag tycker om denna dag och försöker alltid att göra något extra för den jag håller kär. I år har jag även skickat i väg ett par kort till andra i min närhet och hoppas att det gör dem glada. Till T lämnade jag detta paket i hans bil imorse. Jag inhandlade det igår och smög upp tidigt i morse och la det i bilen så att han skulle se det när han körde Skrutt till förskolan och han blev glatt överraskad när han öppnade dörren. Dock var han förvirrad över spåren i snön som gick från groventrén och fram till hans bil : ) Vad det är i paketet får ni se senare. Hoppas ni alla får en bra alla hjärtans dag idag.