tisdag 31 juli 2012

Fyra rum och en hall

Det var det jag hade tänkt måla idag, tre rum gjorde jag i eftermiddags och det fjärde påbörjade jag när barnen somnat. Med det rummet fick jag hjälp, men klara blev vi inte då färgen inte ville vara med längre utan bestämde sig för att ta slut : )

Om jag skall vara ärlig är jag inte speciellt ledsen för det då det imorgon står golv- och listläggning på schemat. Hinner vi med kanske en och annan tapet kommer upp med.

God kväll!

Målarkläderna på

Läggdags

Pojkarna sover nu och just nu så fungerar läggningen väldigt bra. Oftast är vi med både T och jag men både igår och idag har jag tagit nattningen själv. Då barnen delar säng sätter jag mig i mitten med några böcker och killarna kryper nära på varsin sida. Självklart är det en del bökande och pratande innan de kommer till ro med det är oftast bara mysigt. När jag läst klart sjunger jag lite för dem innan jag går därifrån. Är de fortfarande vakna tittar jag till dem var femte minut tills de sover. Hur gör ni?

Bilden är från en dag då vi var i Varberg i början av juli. Älskar er mina små busfrön <3

Målningen är i full gång

Timeline & Bröllop

Nu har jag äntligen uppdaterat min timeline med en bild och även ändrat min profilbild på facebook.

Då allt har gått i ett sen jag gifte mig (och innan dess med) har jag inte riktigt greppat att jag gift mig och inte njutit så mycket av det, men nu när jag börjar att må lite bättre känner jag att jag kan njuta lite och har därför valt bilder från bröllopet till profil och timeline : )



måndag 30 juli 2012

Igår bakslag, i dag framsteg

Igår började vi att tapetsera i Pyrets rum men redan efter den första vården fick vi lägga ner. Genom tapeten syntes nämligen alla färgskillnader som fanns på väggen, så lika fort som tapetvården kom upp lika fort fick vi ta ner den. Humöret sjunk givetvis och då vi skulle till leklandet lite senare la vi helt enkelt ner renoveringen för dagen.

Idag var båda barnen mycket trötta och ville inte göra så mycket mer än att titta på tv, så vid tolv passade jag på att gå upp och jobba lite. Det andra lagret i allrummet blev målat och båda barnrummen hanns med innan min kropp inte ville mer. Dessa rum skall målas en gång till och det förhoppningsvis imorgon. Det som återstår i målningsväg sen är vårt sovrum, väggarna i trappan och väggen med ytterdörren i hallen, alla väggar minst två gånger. Nu vet ni vad jag kommer att göra de närmsta dagarna : )

Förutom detta tänkte jag även hinna med att umgås med min familj, se på OS och vila en hel del :)

God kväll på er!

Hela familjen ligger och tittat på OS bågskytte

söndag 29 juli 2012

Leos lekland

Idag har vi spenderat många timmar med att åka rutschkana, leka i bollhav och klättring. Sällskap hade vi av barnens farbror med familj. På vägen dit sa Leo att hans kusin skulle få låna Hans lekland : )

Nu sover barnen och jag sitter helt slut i soffan och kikar på lite OS tennis.

Tusen tack alla som gjorde denna dag underbar.

Ps ett stort grattis till S & C och deras nyfödda dotter <3

fredag 27 juli 2012

Dags för leverans

Idag skall vi äntligen lämna över presenten som följde med kortet som vi lämnade när P tog studenten. Bättre sent än aldrig : )

måndag 23 juli 2012

Äntligen uppe

Efter en ganska intensiv helg, med kompisar hemma hela fredagen, stranden och besök hos mamma på lördagen och firande av Micke igår, samt än dålig nattsömn har jag först nu kommit upp och på schemat idag står det baka bröd, laga kalops och hämta bilen som är på service. För övrigt så blir dagen väldigt lugn.

Käkar besöket som jag gjorde för ca två veckor sen resulterade i att jag blev sjukskriven till den 15 aug med ett nytt läkarbesök den 2 aug. Känner mig stundtals bättre men får fortfarande panikattacker och långa bakslag. Hoppas vädret kan bidra med lite energi så att orken kommer tillbaka lite fortare.

lördag 21 juli 2012

Kvällslek med mormor

Vi skall strax åka hemåt och barnen passar på att busa med mormor in i det sista, för nu dröjer det minst en vecka innan de ses igen.

Lövekulle

Nu har pojkarna och jag tagit oss ett dopp tillsammans med mormor och Anna. Morbror Cristoffer stod på bryggan och tog kort som den badkruka han är ; ) T följde inte ens med ner till vattnet utan skyllde på att han drack kaffe...

onsdag 18 juli 2012

Mys framför tv

Vår spjällsäng skall snart gå vidare i familjen så från och med igår så delar killarna säng. Trodde inte att det skull gå men det har fungerat riktigt bra i natt så nu håller jag tummarna för att det fortsätter. Självklart skall de ha var sin säng men det får bli när övervåningen är klar.

Så nu extra knäcker spjällsängen som soffa :)

söndag 15 juli 2012

Grattis M & M

Idag kl 16:11 blev T farbror till detta lilla underverk, 47 cm lång och 3140 gram. Grattis till föräldrarna säger vi och välkommen ut säger vi till den nya kusinen. Ta hand om dig så ses vi snart <3

Tapeter istället

Det blev inte köpt något golv igår då alla golvaffärer har semester stängt på lördagar under hela juli : ( Däremot så beställde vi tapeterna (decor maison) till vårt blivande sovrum samt väggfärg till rummet ovanför trappan.


Tapeterna (enfärgade tapeter i blått, rött, grönt, orange och vitt från esprit) till barnens rum beställde vi för flera veckor sen och jag hämtade de i förra veckan så snart kommer det att hända saker på andra våning. T började att måla taken i går och till veckan kommer virket som skall sitta runt fönsterna.

lördag 14 juli 2012

Pyret gör mig sällskap

De andra två städar och målar lite på övervåningen. Sen blir det en tur till stan för att titta på golv.

torsdag 12 juli 2012

Sköna stilar

Leo har lagt sig på tvären i sin säng med huvudet i våran och Pyret ligger sim vanligt med sin snuttefilt i ansiktet : ) älskar mina pojkar så <3

tisdag 10 juli 2012

Orkade inte


Jag orkade aldrig jobba färdigt min sista vecka innan semestern, jag bröt ihop total på jobbet och fick hjälp med att träffa en läkare som sjukskrev mig direkt för överansträngning, utmattning och stress. Det var skit jobbigt rent ut sagt att totalt tappa kontrollen på jobbet som tur är har jag toppen kollegor som tog hand om mig, tyvärr var det ingen av dem som tyckte att det som hände var förvånande. Själv kämpar jag fortfarande med att förstå hur illa det är även om alla symptomen finns här, orkeslöshet, ofokuserad, irriterad, rädd för att vara själv med barnen, domningar i kroppen, får ångest i stora folksamlingar, glömmer bort vad som sagts/hänt för fem minuter sen. Ja allt detta men ändå så tycker jag att jag borde må bra. Alla upplever vi väl ovanstående eller?

På grund av min sjukskrivning blev det ändrade planer här hemma och vi åkte ner till Varberg den 28 juni istället för den 30 juni och hem kom vi först i söndags. Veckan som varit har varit bra men jag har inte kommit upp ur sängen förrän efter tolv de flesta dagarna och ändå vill jag bara lägga mig hela tiden men det har jag inte gjort för jag vill ju vara med barnen. Det har blivit många promenader till olika lekplatser, havet och in till centrum. Minigolf och tågtur har det också blivit. Lite besök från bror med tjej och kompis, min mamma och kompisar till T har det även blivit. På tisdag kvällen åkte jag hem, dels för att få lite egentid men även för att min tjejkusiner skulle komma på onsdagen för att pyssla. Underbart att träffa dem men tyvärr så åkte vi en sväng till Knalleland och efter det så var jag helt slut och gjorde inget mer den dagen. På torsdag rullade bilen tillbaka till resten av familjen i Varberg.

Nu har vi varit hemma några dagar så vid lunch idag styr bilen till Varberg igen för ytterligare några dagar vid havet, hoppas att även dessa blir soliga och varma och fyllda med lek och skratt. På onsdag skall jag träffa en läkare igen för att se över min sjukskrivning.

Vill inte vara sjuk vill kunna umgås med min familj utan att bli trött och behöva gå och vila, vill kunna jobba som vanligt, kunna umgås med folk och lära känna nya människor men bara tanken på detta just nu ger mig hjärtklappning och ångest... så vi får se hur det går. En dag i taget är det som gäller nu.

Trevlig sommar på er alla!