tisdag 28 maj 2013

Möten, städ & VAB

I natt vaknade jag av att Storkillen var jätteledsen, gick in till honom och han lugnade sig fort. Antagligen en mardröm, men jag tyckte han var varm och mycket riktigt termometern visade på 39,5.

Han kom precis intassande till mig och känns inte så varm men T får VAB:a idag och så hoppas vi att det bara var en febertopp som skulle ut.

Nu är T och putsar fönster i huset innan jag åker till jobbet om en stund. På agendan står det lunchmöte, möte gällande kontoret i Borås och sist men inte minst ett PL-forum. Orkar/hinner jag så skall jag åka till huset när jag kommer hem och fortsätta med städningen som påbörjades igår. Men men det får tiden utvisa, nu blir det mys med Leo i väntan på att Pyret skall vakna.

God morgon!

måndag 27 maj 2013

Hälsa på barbabarnen

Så låter det här hemma när killarna leker med den nya bilbanan. De fick bygga var sin del som vi sen satte ihop till en stor. Tror att detta kommer bli en hit och att de kan samsas om den. Behöver dock köpa lite bilar som de kan ha och köra med på den.


söndag 26 maj 2013

Mor, mamma

Idag har jag blivit firad av mina fina killar. En blomma och ett armband till telefonen som jag skall ha när jag spring berättade de glatt att jag öppnade presenten. Älskar er, mina ögonstenar, vet inte vad jag skulle gjort utan er.

Resultatet av kalaset

Är en mycket nöjd kille som nu sover gott i sin säng. Han tackar alla för ett roligt kalas och för de fina presenterna. Vi älskar er alla <3

Efter kalaset

Skall man städa

Tårtan

Följer självklart temat den med : )

Det börjar ta form


Förberedelser pågår

Har stängt in mig i sovrummet och ordnar med kalaset. Gissa temat om ni kan : )

Titta mamma!

Jag har målar med flera färger sa Leo stolt till mig och visade denna
 
Jag bad honom då måla en till till mig och då blev det så här
 
Tror att han har sinne för färg <3, mammas fina kille älskar dig så!

Bra start på mors dag, i eftermiddag blir det till att fira Leo som fyllde år när vi var i Grekland.

Glad mors dag på alla er mammor där ute!

fredag 24 maj 2013

Håller mig sällskap

Killarna har en hel våning på att leka, men vill gärna hålla mig sällskap i köket när jag packar. Tänkte få packat det sista nu så att vi kan börja städa.

onsdag 22 maj 2013

Det blir nog bra ändå

När vi skulle iväg till förskola och jobb så inser jag att mina nycklar till garaget ligger i bilen. Stressen kommer krypande och mitt tålamod försvinner i takt med att tiden tickar. Så när alla var påklädda och redo var klockan alldeles för mycket. Ner till bobutiken och se om de kan hjälpa mig. Å det kunde de och jag känner en stor lättnad, men klockan är ju för mycket och stressen vill inte försvinna. Nu när jag  går sista sträckan till kontoret känner jag att jag är på banan igen. Hoppas nu resten av dagen flyter på.

Laban

Lillkillen sover fortfarande så nu är det mys med storkillen som gäller och idag är det Laban som gör oss sällskap.

Uppdatering: såg att inlägget inte publicerades när jag skrev det, givetvis är Pyret vaken nu : )

Varför träning

Anledningen till att jag börjat träna igen är främst att jag fått tillbaka orken. Tycker om att röra på mig och känslan efter ett träningspass är underbar, energin bara infinner sig och jag får ork att ta tag i saker som bara legat och väntat eller så startas det upp nya projekt. 

Självklart vill jag bättra på min kondition och även bli av med några extra kilon. MEN huvudsaken är att jag mår bra av det, den dagen jag inte gör det är det dags att ta ett steg tillbaka.

Så nu när dagens pass är över så är det dags för lite frukost och vila innan alla måsten för dagen skall checkas av.

God morgon!

tisdag 21 maj 2013

Blomleverans till fröknarna



Skorensning pågår


Se oss omkring

Denna morgon startade som igår med en löptur och mina övningar. Så nu är det i alla fall avklarat. Nu väntas en skön morgon med killarna innan det är dags för förskola och jobb. Apropå jobb så håller ett kontor till mig i Borås att ta form och på torsdag skall det godkännas av kund : )

Då ingen av oss riktigt trivs i lägenheten och jag har börjat att jobba mer och mer, är uppe i 75 % nu, så har vi börjat att se oss omkring på husmarknaden igen och i kväll är det dags att titta på ett tänkbart hus.

God morgon!

måndag 20 maj 2013

Vardag

Trots att vi kom hem från semestern igår så känns det knappt att man varit borta idag. Självklart var det full fart på semestern med Bamsedisko, mysterier att lösa och tågturer, men vila har det också hunnits med. Ingen kontakt med omvärlden och telefonen av har också bidragit till ett lugn som var behövligt. 

Men som sagt, nu är vardagen här och även dess rutiner. Löptur och övningar avklarade på morgonen och nu vankas det snart frukost för mina småkillarna.

God morgon!

lördag 11 maj 2013

Allt klart

Nu så är allt klart och klockan är ställd på tre. Leos feber verkar börja att ge med sig så det känns också bra så nu några timmar sömn innan äventyret kan börja :)

God natt på er alla!

Två snubbar

Pojkarna mår inte så bra, hostar mycket och Leo har feber. Så jag har haft en paus i allt fixande och myst med dem framför dator, men nu tänkte jag sätta igång igen. Killarna har fått lite mellanmål och ligger och tittar på "två snubbar" och har det gott.

Snart är det dags

Ligger i sängen och lyssnar på när barnen leker och njuter av att kunna göra det utan en massa rop och spring efter mamma. Maken är i huset och skall försöka flytta de sista möblerna så att vi kan börja städa det när vi kommer hem från resan, nycklarna skall lämnas sista maj och det skall bli så skönt när det är över.

Snart skall jag ta mig i kragen och börja dagen som består av hänga tvätt, städa, packa, laga mat, bädda rent, möblera och där emellan skall jag hinna leka med barnen.

Hoppas att ni får en bra dag!

fredag 3 maj 2013

Full fart framåt

Frukost och städning avklarad. Nu lek med killarna innan vi åker till polisen för att hämta pass, till mataffären för att handla fredagsmys och till bokaffären för att lämna tillbaka ett lim jag köpte häromdagen. Full fart framåt som sagt och när barnen är på förskolan skall jag jobba lite och tänkte även klämma in en löptur. Idag satsar jag på tre kilometer, men vi får se vad det blir.

Trevlig fredag på er!
Kram




torsdag 2 maj 2013

Lek, musik & pottor

Full fart är det här med två killar som leker, lyssnar på musik och springer på pottan. Försöker låta de vara utan blöja på morgonen innan vi går till förskolan och idag har det gått bra. Leo sköter sig och Pyret gör inget vare sig på pottan eller någonstans, så jag misstänker att han väntar på blöjan : )
Han sitter i alla fall på den så förhoppningsvis kommer det en dag.