måndag 30 september 2013

Min DT-vecka

Idag börjar min DT-vecka hos Pysselskafferiet och först ut är denna blå påse med presenter till en liten kille som blev döpt igår. Vill ni se mer av innehållet får ni kika in på Designteamets egna blogg : )
                                         
                         

onsdag 25 september 2013

Födelsedagskort

Idag fyller min kära mor år och givetvis var jag tvungen att göra ett kort till henne. Stämpeln har jag fått i ett DT-packet från Pysselskafferiet och den passade ju väldigt bra idag ; )


tisdag 3 september 2013

Jag gjorde det trots tusen ursäkter

Ingen bra dag idag, dåligt med sömn inatt och ett litet återfall i botten av dalen. Så jag har gått hela dagen och hittat på ursäkter för att inte genomföra dagens träning.

Godingen köpte godis med sig hem och jag satte mig i soffan och tyckte synd om mig själv. Godiset slank ner lite motsträvigt men ner kom det. Tillslut kom samvetet i gång och jag gjorde den ena av två träningar. Den andra gör jag när barnen sover. 

Är glad att jag tog mig igenom det även om jag kommer fortsätta att tycka synd om mig ett tag till medan jag äter pizza. 

måndag 2 september 2013

DT hos Pysselskafferiet

Jag har fått den stora äran att få vara med i Designteamet hos pysselskafferiet. Kan inte tro att det är sant, mailet kom i somras om att jag blivit utvald bland alla sökande. Tänk att lilla jag har blivit utvald och fått äran att representera en pysselaffär : )

Igår hade vi vår första träff och vi är sju härliga tjejer som kommer att skapa och förhoppningsvis kunna inspirera er. Självklart kunde vi inte ha en träff utan att skapa lite så efter all information så var det dags för oss alla att skapa en namnskylt som vi skall ha på oss på träffar och när vi är nere i butiken. Hur min blev ser ni nedan.

denna blogg kan ni följa det vi gör och först ut är DT-Marika som kommer att börja i nästa vecka.

Vi fick alla ett paket med oss hem som vi skall skapa två saker med och vad som ingår i mitt får ni vänta med att se till den första veckan i oktober då det är min tur att inspirera er på bloggen.

Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag gör och vem vet vi kanske springer på varandra ner på Pysselskafferiet någon gång.


Redo för förskolan i ett regnigt Borås



Nedräkning

Här hemma har vi satt upp en liten hemmagjord kalender som vi kryssar för varje morgon. Detta för att barnen skall se när saker och ting inträffar. När de vaknar idag och sätter dagens kryss kommer se att se att det är dags att börja inskolningen på det nya dagiset. Så vid halv nio åker vi iväg och börjar detta äventyr, 

Ringen runt andra september betyder även att mina nio veckors ledighet är slut och att jobbet kallar. Börjat dock lite lugnt härifrån Borås då jag tar hand om inskolningen av Barnen.

Trevlig måndag på er alla!

söndag 1 september 2013

Söndagsgodis

Då vi hade fullt upp med min bror och hans familj igår så glömde vi helt bort att det var lördag. Så idag kör vi på söndags godis istället : )
Bilden nedan är från besöker igår, kusiner myser tillsammans. Det var dock svårt att få dem att sitta still så en muta i form av majskrokar var nödvändig.