måndag 30 april 2012

Äntligen hemma

JAg har varit borta med ett gäng underbara vänner och kopplat bort omvärlden helt i helgen. Nu har jag kommit hem och prio ett  var givetvis barnen så länge de var vakna och sen min man. Barnen sover sen någon timme tillbaka och nattningen gick hur bra som helst. Jag valde att natta båda barnen själv idag då jag ville få lite extra mys med dem och det slutade med att de somnade i min famn. Jag kunde ha legat så hela natten men bestämde efter en stund att det var dags att göra lite nytta. Så nu har jag packat upp det mesta från helgens tripp och ordnat lite med räkningar. Så nu skalll min man få min fulla uppmärksamhet.

God natt!


torsdag 26 april 2012

Färdkost

Några rader bara till mig

Dessa rader hittade jag i min frukostlåda när jag öppnade den för att äta. Godingen gjorde i ordning mina smörgåsar igår och passade på att gömma ett meddelande :) Älskar dig med.

Tar ej kort

Svängde in på bensinstationen där jag brukar tanka och ställde mig vid min vanliga pump. Går ut och tar bort tanklocket och sen går jag får att stoppa in mitt tank kort och ser då att dem inte tar kort utan bara kontanter. Blir lite förvånad och undrar hur många det är som har kontanter på sig idag? Går bort till den andra pumpraden och tittar om det går bra med kort där och till min glädje gjorde det det. Skönt att slippa ett bensinproblem så här tidigt på morgonen.

God morgon

onsdag 25 april 2012

Redo

Har fått lite morgonmys med barnen och känner mig ganska pigg. Så nu är det dags att sätta mig i bilen för att tagit till jobbet för ytterligare en lång dag. Frukosten kommer att intagas i bilen som vanligt.

God morgon!

tisdag 24 april 2012

På väg!

Äntligen är jag på väg hem efter en lång dag på jobbet. Har haft ett beslutsmöte i ett projekt, förberett för morgondagens öppet hus i ett annat projekt och planerat lite för framtiden. Vad det är för planer berättar jag om och när allt är klart.

måndag 23 april 2012

Bedövad

Dagen började med ett tandläkarbesök så nu är jag bedövad på höger sida. Tycker inte att det är obehagligt men väntar ändå på att det skall släppa. Snart skall jag bege mig till läkare för att göra en radiologisk undersökning så att jag kan komma in på aktivsida på jobbet. Detta innebär att dagen kommer att spenderas i Borås.

I övrigt så består dagen av ett mycket roligt möte som vi längta länge efter och sen blir det till att vara med familjen.

Kram

söndag 22 april 2012

Blöjbyte

Vi har totalt fyra olika blöjor till barnen i dagsläget, två olika up&go och två olika vanlig blöjor. Detta på grund av att vi inte tycker att up&go fungerar så bra på natten och att killarna har olika storlekar. Vi har prata om att byta till pampens istället för libero som vi har idag. Detta för att minska ner antalet olika blöjpaket här hemma. För fungerar deras up&go på natten så skulle vi bara behöva ha två olika blöjor tänkte vi. Idag gjorde vi slag i saken och köpte ett paket och upptäckte att killarna kan ha samma storlek så fungerar pampers up&go i natt så kommer vi bara att behöva köpa en slags blöja framöver. Hade varit super och skulle göra så att det blev lite mer ordning i badrummet :) Så nu håller vi tummarna för att de vaknar torra imorgon.

Mat och bus

Är det massor av hemma hos C och L : )

Nyklippt

Skulle bara klippa luggen på Skrutt men han satt inte still så det slutade med att jag klippte honom runt om. Han satt inte mer still för det så det är inte så jämnt men han slipper i alla fall ha det i ögonen : )

lördag 21 april 2012

Shopping och Mormor

En bra shoppingrunda blev det, leksaker till barnen, lite bra och ha saker samt två bilbarnstolar.

Migrän kom emellan besöket vi skulle fått idag så vi satte oss i bilen och åkte till mamma/mormor istället. Barnen blev jätteglad och har busat massor så nu sover de gott i sina sängar.

Även imorgon skall vi åka på utflykt, vart det blir får ni se imorgon.

Får se om orken räcker

Mår fortfarande inte bra men är som sagt på benen och nu är det dags att ta med barnen på en shoppingrunda. Sen väntar vi besök på eftermiddagen så hur långt orken räcker återstår att se. Men nu kör jag full fart framåt : )

Kram

fredag 20 april 2012

Nybäddat

Idag är orken lite större så jag har jagat bacillerna ut ur huset. Alla är nyduschade och sängarna har fått rena sängkläder. Så även om näsan rinner och ögonen kliar så är jag trött på att ligga still så nu skall jag försöka hålla mig å benen i helgen.

torsdag 19 april 2012

MVG

Idag uppförde sig båda två helt exemplariskt vid matbordet. Skrutt satte sig på sin stol utan protester och själv. Tio minuter tog det sen var all minestronesoppa uppäten. Pyret åt mer än vanligt utan ett ända skrik i protest. Hoppas på att det kommer fler dagar som denna.

onsdag 18 april 2012

Nattning x 2

Idag hann jag med att natta båda mina små prinsar :)

Fick dock bara bild på en av dem

Fisk, köttfärs och bråk

Middagen idag blev kolja med potatis till alla utom Pyret som fick köttfärs med potatis och mycket morötter.

Tyvärr har Skrutt kommit in i en period då han vägrar att äta ordentligt och det blir en tråkig diskussion vid matbordet. Trodde vi skulle slippa den idag då han var på strålande humör och åt alldeles själv, men sen vände det och det blev skrik och tårar. Varför vet jag inte men det slutar alltid med att han äter upp så det tråkiga mellanspelet känns så otroligt onödigt.

Tupplur

Skrutt nästan 1 månad
Har precis lagt Skrutt så att han får sig en liten tupplur. Det är inte ofta han vill det längre men idag så somnade han i min famn när jag läste en bok för honom. Hur mysigt som helt men då även detta lilla tar på mina krafter skall jag nu lägga mig och vila en liten stund.

Ytterligare en dag i hemmets lugna vrå

Det blir lite av en repris av gårdagen. Skrutt är på dagis och T och Pyret på väg till Hillared för att fortsätta med städningen. Så nu är det frukost för mig och kanske blir det till att läsa en bok idag. Har dock ont i huvudet så jag vet inte om jag orkar fokusera, vi får se

Samtalet vi väntat på kom igår. Berättar mer sen. Kram

tisdag 17 april 2012

Åka vagn

Skrutt ville åka vagn nu när dem gick ut så killarna tar en promenad. Jag återgår till att göra ingenting nu när alla är mätta och belåtna.

Lugnet har lagt sig

Skrutt har åkt till dagis och T har tagit med Pyret för att städa huset i Hillared. Så nu skall jag äta lite frukost och sen krypa ner i sängen igen. Febern kom tillbaka igår kväll och huvudet håller på att sprängas så det blir till att spendera större delen av dagen i liggande läge.

Igår var vi och handlade en sväng och då passade vi på att köpa likadana "onepiece" till pojkarna, visst blev dem hur söta som helst? Älskar dessa killar mest i hela världen.



måndag 16 april 2012

Dags å väcka Skrutten

Idag skulle han absolut sova med alla kläderna på så han är nog väldigt varm nu. När han vaknat skall vi nog gå ut lite innan vi skall åka och titta på den andra förskolan för dagen.

Besöket hos läkaren gick hur bra som helt och de tyckte att Pyret var en pigg och go kille. De är min lilla plutt det :)

Återbesök

Nu skall vi strax åka på återbesök med Pyret för att se så att sprickan i hans skallben har läkt ordentligt. I eftermiddag skall vi åka och titta på två förskolor då vi inte är nöjda med den vi har idag.

söndag 15 april 2012

Sjuk


Skrutt var dålig i fredags men mådde betydligt bättre igår så när kusinen kom på besök var det full fart :) Tyvärr så missade jag det mesta då det var min tur att få feber, värk och ont i magen. Jag låg mest till sängs hela dagen och fick jag lite energi så spenderade jag lite tid med barnen. Febern är borta men värken i magen försvinner inte och aptiten är helt väck, mår mest illa när jag tänker på mat.  Även T och Skrutt är lite dåliga på att äta idag så det är bara Pyret som håller flaggan i topp här hemma idag. Nu skall jag spendera lite tid i sängen och försöka få i mig lite frukost.

Hoppas att ni mår bättre och får en skön söndag.

fredag 13 april 2012

Inget dagis och övertid


Imorse när Skrutt skulle lämnas på dagis så totalvägrade han och han skrek hela vägen dit och vägrade att klä av sig ytterkläderna. Så det slutade med att han följde med hem och det var tur det för nu fick jag beskedet om att han har hög feber och är hängig. Detta gör att jag längtar hem ännu mer än tidigare men tyvärr så blir det nog några timmar övertid idag...

Vill inte åka ifrån mina killar

torsdag 12 april 2012

Lakritsdagen

Vi fick besök av lakritsgubben på jobbet idag. Han gick runt och sålde turkisk peppar för att fria att fet är lakritsdagen idag (finns det en dag som heter så?). Jag kunde inte låta bli att köpa en påse av honom så nu blir Godingen glad när jag kommer hem :) Läser du detta innan jag kommer hem så vill jag bara säga att jag älskar dig <3



Färgklick

Kände för lite färg när jag vaknade och såg att vädret var grått även idag.

Dagens frukost

Idag blir det frukost vid datorn, behöver komma i kapp det sim har blivit liggandes pga alla möten.

Hoppas ni får en bra dag!

onsdag 11 april 2012

Jag kan gå!

Igår var en dag med mycket möten. Först sjukgymnasten, sen möte på jobbet i Väröbacka, sen styrdes bilen till Hillared. Därefter fick jag landa en lite stund hemma hos barnen. Då upptäckte vi att Pyret kan gå hur bra som helst efter en lära-gå vagn. Tänk att tiden går så fort. Dagens sista möte var i Borås så mamma tog hand om barnen åt oss medan vi var i väg. T var också med på det sista mötet. Mötena gick överlag bra men det är först på fredag som allt går i lås så än berättar jag inget :)

God morgon!

måndag 9 april 2012

Dagen är slut

Det är alltid lika roligt att träffa hela familjen. Önskar bara att det kunde hända lite oftare. Barnen har fått påskpresenter och full uppmärksamhet från alla så de är nöjda och sover nu gott i sina sängar. Själv är jag härligt trött och skall strax krypa ner i soffan.