söndag 9 januari 2011

Trött utan fisk

Idag är hela familjen trött, detta på grund av att grannarna var här igår och vi spelade spel till kl två. Men det var roligt så jag tycker inte synd om oss på något vis : ) Däremot var det lite jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde vid sju. Då var det nämligen dags att göra sig redo för en omgång med bågskytte allsvenska. Tyckte att vi alla sköte oss bra över lag även om det märktes att många av oss inte tränar regelbundet : )

När allsvenskan var slut var vi så trötta så vi bestämde oss för att äta ute med Rickard (som var med och sköt) samt grannarna som var och tittade på. Vi åkte till ett ställer där det serverades lite blandad mat, så för min del plev det planka med entrecôt, rostade grönsaker, kantarellsås och grönpepparsås. T åt en panpizza och vi var båda nöjd även om det inte blev någon fisk : )

Nu har vi varit hemma en stund och jag och Skrutt har plaskat och lekt i badkaret och nu sitter vi alla i soffan och myser. Och detta är ungefär hur vi kommer att spendera resten av kvällen.

PS Igår fick vi oxstek, potatis, grönsaker och gräddsås hos Ts föräldrar *mums*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar